Join Whatsapp
Затвори

(0)

Одбојка - Определување

Време Натпревар 1 2 1S-1 1S-2 2S-1 2S-2 T + -  
Bahrain U21 : Argentina U21 r 8,25 1,03 131,5 1,80 1,85
Morocco U21 : Cuba U21 r 9,75 1,0 129,5 2,00 1,70

Одбојка - Последна минута

Време Натпревар 1 2 1S-1 1S-2 2S-1 2S-2 T + -  
Bahrain U21 : Argentina U21 r 8,25 1,03 131,5 1,80 1,85
Morocco U21 : Cuba U21 r 9,75 1,0 129,5 2,00 1,70