Join Whatsapp
Затвори

(0)

Фудбал - Турција Аматери

Време U21 Super Lig 1 Х 2 1H-1 1H-X 1H-2 T + -  
Bb Erzurumspor U21 : Fenerbahce U21 r 2,40 3,65 2,45 3,10 2,20 3,15 2,5 1,70 1,95 +86