Join Whatsapp

Депонирање на средства

Начин Времетраење Данок Минимум Максимум
VISA Експресно Ниту едно € 10,00 -
MasterCard Експресно Ниту едно € 10,00 -
Maestro Експресно Ниту едно € 10,00 -
Skrill Експресно Ниту едно € 10,00 € 10.000,00
Paysafecard Експресно Ниту едно € 1,00 € 250,00
Neteller Експресно Ниту едно € 10,00 € 5.000,00
EcoPayz Експресно Ниту едно € 10,00 € 5.000,00
Sofort Banking Експресно Ниту едно € 10,00 € 5.000,00
Entro Pay Експресно Ниту едно € 10,00 -
Cash to Code Експресно Ниту едно € 10,00 € 100,00
MuchBetter Експресно Ниту едно € 10,00 € 5.000,00
AstroPay Direct Експресно Ниту едно R$ 15,00 R$ 1.500,00
Boleto 1 Денови Ниту едно R$ 15,00 R$ 1.500,00
Itau Експресно Ниту едно R$ 15,00 R$ 1.500,00
Bradesco Експресно Ниту едно R$ 15,00 R$ 1.500,00
Banco do Brasil Експресно Ниту едно R$ 15,00 R$ 1.500,00
Caixa Експресно Ниту едно R$ 15,00 R$ 1.500,00
Santander Експресно Ниту едно R$ 15,00 R$ 1.500,00
Иако депозитите се инстант, некои може да бидат одложени за подолго.

Повлекување на средства

Начин Времетраење Данок Минимум Максимум
Префрлување на пари 3-7 Денови Ниту едно € 25,00 -
VISA MASTERCARD 3-5 Денови Ниту едно € 10,00 -
Skrill Експресно Ниту едно € 10,00 € 10.000,00
Neteller Експресно Ниту едно € 10,00 € 5.000,00
EcoPayz Експресно Ниту едно € 10,00 € 5.000,00
MuchBetter Експресно Ниту едно € 10,00 € 5.000,00
AstroPay Direct Експресно Ниту едно € 15,00 -

Секое барање за исплата се проверува од нашите вработени и се префрлува рачно. Нема автоматски префрлувања. Сите барања се обработуваат со најдобри напори.
Обработката на првата исплата за календарска недела е бесплатно. За секоја следна исплата на календарска недела, ние задржуваме такса за обработка.

Ве молиме имајте во предвид дека вашата банка може да се направи измени во вашето плаќање.