cashout
Затвори

(0)

Tipbet Cashout

Три начини за Поврат на средства одсега достапни на Типбет

 

Половичен Поврат на средства и Авто Поврат на средства се придружуваат на Целосен Поврат на средства, во овој редок пакет на комбинации помеѓу конкуренцијата

 

Типбет ја цементира својата позиција како една од водечките компании во обложувачката индустрија со возбудлива новост, со тоа што одсега се овозможени три начини за Поврат на средства на пазарот на спортско обложување. Корисниците имаат се поголема контрола врз нивните облози од било кога, со Половичен и Авто Поврат на средства кои се придружуваат на Целосен Поврат на средства, во овој редок пакет на комбинации помеѓу конкуренцијата.

Со тоа што е сосема нов додаток, кое ќе биде многу ценето од онлајн корисниците, трите функции на Поврат на средства се овозможуваат за корисниците низ целиот бренд. Посетителите на нашите физички обложувалници, исто така, ќе забележат дека Терминалите за обложување имаат дополнителна функционалност за да го подобрат доживувањето.
 

Зошто е Повратот на средства е од корист за корисниците?

 

Поврат на средства е екстремно популарна функција помеѓу спортските обложувачи, со тоа што им дава можност да го лимитираат ризикот и да обезбедат профит. На кратко, поврат на средства им дозволува на играчите да вратат дел од својот влог назад – во случај да се најдат во несугрна ситуација со својот облог – пред да бидат настаните завршени. Одтаму, играчите ќе имаат понудена сума назад на нивната сметка во реално време и пред да се одлучи за резултатот.

Функцијата е достапна и за единечни и повеќекратни облози и е понудена за широк спектар на спортови, вклучувајќи фудбал, тенис, кошарка и многу повеќе! Користењето на Поврат на средства на Tipbet.com е елементарно – во зависност од функцијата што ја избирате, треба да притиснете едно копче и да внесете сакана сума или да користите лизгачка скала за да изберете одреден процент за поврат.

Она што го прави Поврат на средства толку популарен, е способноста што ја дава за да го намали ризикот. Доколку фудбалскиот тим што го поддржувате е далеку зад противникот, на пример, можеби ќе сакате да дејствувате брзо и да се гарантирате дел од добивките пред негативниот резултат да ви го одземе целиот влог.

Ова е исклучително поволно и корисно за клиентите. За време на натпревар во живо, од суштинско значење е да поставите граница за која ќе биде задоволителна за Поврат на средства – а функцијата каква што е Авто Поврат на средства е прогодена за такви случаи што доведува до стабилност на неизвесноста и помалку грижи.

Особено кога станува збор за тикет со повеќе облози, во случај кога дел од облозите се веќе добиени, клиентот има опција за помал ризик и да искористи Целосен Поврат на средства, со што ќе ја обезбеди целосната сума која веќе ја има добиено.

Следува длабинско објаснување на сите опции за Поврат на средства на Tipbet.com.

 

Функцијата Поврат на средства создадена од три столба на Tipbet

 

Половичен Поврат на средства

 

Оваа функција е погодна за оние кои не можат да одлучат дали да играат безбедно или ризично. Половичен Поврат на средства им дозволува на клиентите да заклучат дел од профитот, додека сеуште не е завршен настанот. Оваа нова функција се базира на традиционалниот Целосен Поврат на средства и додава флексибилност во играта, со дел од понудата која е дозволена да се преземе.

Износот кој ќе биде Половично Повратен на сметката на клиентот, зависи комплетно од самиот клиент и може да биде утврден со користење на лизгачката скала со било кој процент од поундата што може да се добие.

Пример: Да си замислиме дека ставивте влог на фудбалски натпревар помеѓу Манчестер Јунајтед и Барселона. Вие ја избравте Барселона за победа, со вкупен влог од 50 евра. Како што се одвива натпреварот, Манчестер покажува голема одбранбена стратегија, додека, исто така, постојано им се заканува на противниците со контра напади.

Во 60та минута од натпреварот, Манчестер веќе поведува, со тоа што Барселона се мачи да направи нешто – со што се двоумите за вашата одлука. Со Tipbet, имате опција. Користејќи ја лизгачката скала и одбирајќи процент за сигурно парче од добивката. Доколку одберете за Поврат 80%, ги оставате останатите 20% во игра за да ја задоволат вашата ризична страна.

Подолу сликте покажуваат како Половичен Поврат на средства функционира на Tipbet.com.


Tipbet CashOut
 

Слика 1: Тука е прикажан тикетот кој е активен. Понудата за Поврат на средства - во моментот е 32,58 € (Жолтото копче во долниот лев агол).


Tipbet CashOut
 

Слика 2: По притискање на жолтото копче, можете да ја користите лизгачката скала за да одберете сума по процент или точен изноз за Поврат на средства. На сликата, 30€ се внесени во полето за точен износ на Поврат на средства.


Tipbet CashOut
 

Слика 3: Откако ќе се одбере точниот износ за Поврат на средства, 30 € се враќаат на сметката на клиентот, остатокот од понудата (2.05€), како што е прикажано на жолтото копче, останува во игра за остатокот од тикетот.

 

Авто Поврат на средства

 

За оние кои се многу зафатени, Авто Поврат на средства носи уникатна можност за контролирање на тикетот иако клиентот не е логиран и не е во можност да реагира. Притискањето на синото копче на тикетот овозможува да ја внесете посакуваната сума со која би биле задоволни во однос на ризикот на тикетот, која доколку се достигне автоматски ќе биде затворен тикетот и сумата префрлена на вашата сметка. Со оваа нова функција од Tipbet, никогаш не пропуштајте совршено време за Поврат на средства!

Со други зборови, Авто Поврат на средства му дозволува на клиентот да биде амбициозен и претпазлив во однос на облогот. Доколку е тикет со повеќе облози, тогаш поставувајќи висок лимит ќе овозможи гаранција за висок профит. Спротивно, поконзервативна граница би можела да го покрие влогот.

Пример: Живееме во бурно време со луд ритам и минимум слободно време. За оние кои своето време не можат да го трошат често на своите електронски уреди, но сепак би сакале да се обложуваат на платформата Tipbet, Авто Поврат на средства е најдобрата опција.

Да замислиме дека сте поставиле облог на некој натпревар од постојниот турнир на УЕФА Лига на Нации , но толку сте зафатени што сте заборавиле на облогот комплетно. За превенција на загуби, Авто Поврат на средства ви овозможува да поставите точна сума како граница за повлекување на средствата дококлку таа се оствари. Ако ја поставите границата на 20е, моментот кога таа ќе се достигне како понуда, тикетот се затвора и сумата се префрла на вашиот профил.

Следниве слики прикажуваат како Авто Поврат на средства работи на Tipbet.com:


Tipbet CashOut
 

Слика 4: Авто Поврат на средства може да се отвори преку плавото копче на долниот лев агол на активниот тикет.


Tipbet CashOut
 

Слика 5: Откако клиентот ќе ја одбере опцијата Авто Поврат на средства, се пренасочува кон прозорецот на кој ќе може да се впише посакуваната сума. Кога понудата на Поврат на средства ќе ја достигне таа сума, автоматски тикетот се затвора и сумата се префла во паричникот на клиентот.

 

Целосен Поврат на средства

 

Целосен Поврат на средства е можеби наједноставниот и најчест начин за Поврат на средства. Всушност, му дава шанса на клиентот да го врати својот облог, гарантира профит и лимитира загуба. Целосен Поврат на средства е во форма на понуда и може да се примети на жолтото копче во долниот лев агол на тикетот, понудата е зависна од тоа како настаните на обложениот тикет се развиваат, колку време има останато и кои се шансите да биде тикетот добиен во целост.

Живо обложување е навистина тешко за предвидување, затоа е најдобро да се посоветувате со статистиките на Tipbet, пред да ја направите својата одлука. Тогаш, ќе може да направите информирана одлука за тоа дали да го оставите тикетот да заврши или да ја прифатите понудата за Поврат на средства, во секој случај вие ја имате контролата врз тикетот.

Пример: Имате облог на тикет со повеќе натпревари, меѓу кои четири од Англиската Премиер Лига. Три од тие четири натпревари се веќе одиграни и вашите предвидувања се покажани како точни до тој момент, обезбедувајќи голем дел од максималната добивка.

Во овој случај имате неколку можни исходи, еден од нив е да го оставите четвртиот натпревар да се одигра, со што може и да зажалите за таа одлука. Во случај да го изгубите облогот, сите претходни погодени предвидувања се анулираат, со тоа што не можете да ја добиете атрактивната понуда поставена на екранот и постепено го губите и целиот облог.

Во овој случај, со одбирање на традиционалниот Целосен Поврат на средства, вашата добивка е загарантирана и како ќе се заврши четвртиот натпревар не е важно.

 

Пристап на сите уреди и сите Обложувалници

 

За да биде полесно од било кога за корисниците на нашите услуги, Поврат на средства со сите свои функции е овозможен и достапен на сите уреди. Не е важно колку сте зафатени, вие сеуште можете да бидете дел од возбудливиот свет на онлајн обложувањето. Можете да го користите вашиот мобилен или таблет со комплет од додатоците за Поврат на средства, дали тоа ќе биде Половичен, Авто или Целосен, вие одлучувате за тоа како ќе го осигурате профитот! Лесно е со Tipbet.

Сепак, со технологијата која рапидно расте и покрај тоа што живееме во дигитална ера каде интернетот е доминантен во секојдневието, обложувалниците се сеуште најпопуларни места кога се работи за обложување. За да ги овозможиме овие нови импресивни додатоци за сите, обложувалниците ги нудат Половичен, Авто и Целосен Поврат на средства на терминал и каса систем, се ова додава поголема возбуда и флексибилност на традиционалното обложувачко искуство.

 

Преглед на сите три опции за Поврат на средства

 

За онлајн корисниците, сите опции за Поврат на средства се овозможени на начините наведени горе во текстот, за персонален компјутер или мобилен телефон, до истиот висок стандард, давајќи ви контрола за добивка каде и да сте.

Половичниот, Авто и Целосен Поврат на средства имаат комплетни правила и услови за користење.

Tipbet секогаш ја инкорпорира иновацијата и константно пробува да го подобри искуството на корисниците на најкорисен начин.

Филипос Наскос, Продукт Менаџер во Tipbet, изјави: “Беше потребна тешка работа од нашиот програмерски тим за да стигнеме до овој момент, затоа сум презадоволен со тоа што можеме да им го овозможиме Половичниот и Авто Поврат на средства на нашите корисници.“

“Фактот што двете опции се овозможени на сите уреди значи дека сме осигурале начин за нашите корисници никогаш повеќе да не го пропуштат идеалниот момент за Поврат на средства.“

Заморни сте од непотребните загуби? Сега е ваше време да ги пробате новите функции за Поврат на средства!