ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
100%
ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ
 

Η Tipbet Ltd. είναι Μαλτέζικη εταιρία με εγγεγραμμένο εταιρικό αριθμό C63741, έχοντας καταγεγραμμένη διεύθυνση στην 109, LEVEL 0, SIR WILLIAM REID GZIRA, GZR1033, MALTA. Η Tipbet Ltd. είναι αδειοδοτημένη και υπάγεται στους κανονισμούς της Επιτροπής Παιγνίων της Μάλτας (MGA).

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Tο 100% Μπόνους Καλωσορίσματος είναι διαθέσιμο για όλους τους νέους πελάτες μας που πραγματοποιούν μία κατάθεση των 10€ στο λογαριασμό τους. To μπόνους αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.

2. Το Μπόνους Καλωσορίσματος έχει αξία 100% του σχετιζόμενου ποσού της κατάθεσης, μέχρι το μέγιστο ποσό των 100€.

3. Το ποσό της πρώτης κατάθεσης και το ποσό του μπόνους θα πρέπει να μετατραπούν μαζί τουλάχιστον δέκα (10) φορές σε αθλητικά στοιχήματα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας. Οι πελάτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα παρολί με τουλάχιστον δύο επιλογές ανά δελτίο και με απόδοση 1.50 ανά κάθε επιλογή.

4. Τα στοιχήματα που έχουν διευθετηθεί με αποδόσεις 1,00 όπως και τα στοιχήματα συστήματος δε θα συμβάλλουν στις απαιτήσεις τζιραρίσματος του παρόντος μπόνους.

5. To μέγιστο ποσό πονταρίσματος που συμβάλλει στις απαιτήσεις τζιραρίσματος του παρόντος μπόνους είναι 100€. Οι πελάτες μπορούν, ωστόσο, να τοποθετήσουν μεγαλύτερα στοιχήματα, τα οποία ωστόσο δεν θα συμβάλλουν στις απαιτήσεις τζιραρίσματος του μπόνους.

6. Μόνο μία επιλογή ανά αγώνα και αθλητικό γεγονός σχετίζεται με τις απαιτήσεις τζιραρίσματος του μπόνους. Πολλαπλά πονταρίσματα στους ίδιους αγώνες δεν είναι επιτρεπτά με το μπόνους αυτό ενεργό.

7. Το παρόν μπόνους λήγει 30 ημέρες μετά την ημέρα απονομής του. Εάν ο παίκτης δεν έχει ολοκληρώσει με τις απαιτήσεις τζιραρίσματος του μπόνους εντός του αναφερόμενου χρονικού πλαισίου, το ποσό του μπόνους και όποια κέρδη έχουν προέλθει θα αφαιρεθούν. Σημειώστε πως το ποσό της κατάθεσης που έχει στοιχηματιστεί και χαθεί δεν θα επιστραφεί.

8. Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν μόνο από ένα Μπόνους Καλωσορίσματος – είτε στο Αθλητικό Στοίχημα είτε στο Καζίνο.

9. Το μπόνους αυτό είναι διάθεσιμο μία φορά ανά χρήστη, πελάτη, λογαριασμό, νοικοκυρίο, στοιχεία πληρωμής, κοινόχρηστο υπολογιστή (πανεπιστήμιο, εργασιακός χώρος, ίντερνετ καφέ κ.λ.π.) και διεύθυνση IP.

10. Το Μπόνους Καλωσορίσματος 100% δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα μπόνους.

11. Tα κέρδη προερχόμενα από το παρόν μπόνους υπόκειται σε ένα μέγιστο όριο ανάληψης 20x (20 φορές) το ποσό του ληφθέντος μπόνους και μέχρι το μέγιστο ποσό των 2.000€.

12. Για τη μεταφορά του ποσού σε άλλα πορτοφόλια ή την αίτηση ανάληψης με το μπόνους αυτό ενεργό, ή τα κέρδη από το μπόνους αυτό, οι απαιτήσεις τζιραρίσματος πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί..

13. Επιπρόσθετα σε αυτούς τους όρους ισχύουν οι Όροι Μπόνους και οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις της Tipbet.

*Tα ισχύοντα και σχετικά στοιχήματα θα τοποθετηθούν εξ ολοκλήρου ή εν μέρει με το ποσό της κατάθεσης πρώτο.

Τελευταία ενημέρωση: 20.12.2018