ΠΑΡΤΕ ΤΟ
10%
ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΑΣ!
 
Licence

Η Tipbet Ltd. είναι Μαλτέζικη εταιρία με εγγεγραμμένο εταιρικό αριθμό C63741, έχοντας καταγεγραμμένη διεύθυνση στην 109, LEVEL 0, SIR WILLIAM REID GZIRA, GZR1033, MALTA. Η Tipbet Ltd. είναι αδειοδοτημένη και υπάγεται στους κανονισμούς της Επιτροπής Παιγνίων της Μάλτας (MGA).

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. 10% Cash Μπόνους διαθέσιμο για όλους τους χρήστες που θα συνδεθούν στον λογαριασμό τους και θα επιλέξουν την επιλογή Μπόνους όταν κάνουν κατάθεση.

2. Το Cash Μπόνους δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδιασμό με άλλο Μπόνους.

3. Το ποσό της κατάθεσης και το ποσό του μπόνους θα πρέπει να τζιραριαστούν μία (1) φορά σε αθλητικά στοιχήματα. Οι πελάτες θα πρέπει να ποντάρουν σε παρολί με τουλάχιστον δύο επιλογές ανά δελτίο, με ελάχιστη απόδοση για κάθε επιλογή το 1,45.

4. Η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες οι οποίοι κάνουν κατάθεση ίση ή μεγαλύτερη των 10 ευρώ. Το maximum Cash Μπόνους που μπορείτε να λάβετε είναι 100 ευρώ.

5. Το μέγιστο όριο πονταρίσματος, όσο αφορά τις απαιτήσεις τζιραρίσματος του Μπόνους, είναι 250€. Οι πελάτες μπορούν να τοποθετήσουν μεγαλύτερα πονταρίσματα, τα οποία ωστόσο, δεν θα συμβάλλουν εξ’ ολοκλήρου στις απαιτήσεις τζιραρίσματος του μπόνους.

6. Μπορείτε να ζητήσετε Μπόνους για την τελευταία σας κατάθεση.

7. Μόνο μία επιλογή ανά αγώνα και αθλητικό γεγονός προσμετράται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος.

8. Τα στοιχήματα που έχουν τακτοποιηθεί με αποδόση 1,00 δε θα υπολογίζονται για την εκπλήρωση των απαιτήσεων τζιραρίσματος του μπόνους. Επίσης, τα στοιχήματα συστήματος δε θα συμβάλλουν στην εκπλήρωση των απαιτήσεων τζιραρίσματος.

9. Το παρόν μπόνους λήγει 30 ημέρες μετά την ημέρα απονομής του. Εάν ο παίκτης δεν έχει ολοκληρώσει τις απαιτήσεις τζιραρίσματος του μπόνους εντός του αναφερόμενου χρονικού πλαισίου, το ποσό του μπόνους και όποια κέρδη έχουν προέλθει θα αφαιρεθούν. Σημειώστε πως το ποσό της κατάθεσης που έχει στοιχηματιστεί και χαθεί δεν θα επιστραφεί.

10. Εφόσον ένας πελάτης έχει ήδη τοποθετήσει ένα έγκυρο στοίχημα, το Cash Μπόνους δεν μπορεί να ακυρωθεί.

11. Ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να διεκδικήσει μόνο ένα Μπόνους – είτε το Cash Μπόνους είτε το Cashback Μπόνους- με την κατάθεση του.

12. Η διοίκηση της Tipbet διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί το Μπόνους σε οποιοδήποτε χρήστη και/ή να σταματήσει την προώθηση της προσφοράς ανά πάσα στιγμή.

13. Κάθε προσπάθεια ή η ολοκλήρωση από τον χρήστη μοντέλου Άρμπιτραζ ή διαφορετικών μεθόδων ή μοντέλων τα οποία αποφέρουν σίγουρη κερδοφορία θα θεωρηθεί ως καταχρηστική συμπεριφορά σύμφωνα με τους όρους και τις προυποθέσεις της Tipbet.com.

14. Εάν μία από τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις παραβιαστεί ή δεν τηρηθεί, η Tipbet.com έχει το δικαίωμα να καταργήσει το Cash Μπόνους και τα κέρδη που προέρχονται από αυτό.

15. Επιπρόσθετα σε αυτούς τους όρους ισχύουν οι Όροι Μπόνους και οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις της Tipbet.

 

*Tα ισχύοντα και σχετικά στοιχήματα θα τοποθετηθούν εξ ολοκλήρου ή εν μέρει με το ποσό της κατάθεσης πρώτο.

Τελευταία ενημέρωση: 30.01.2019