затворено

(0)

Парагвай / Primera Division, Apertura
Мач Резултат Първата Половина Над/Под
Време Мач 1 Х 2 Домакин равенство Гости T + -
Клуб Гуарани Асунси. : Guairena Fc 1,75 3,55 4,10 2,35 2,10 4,60 2,5 1,85 1,75 +95
Клуб Либертад Асунс. : Серо Портеньо 2,30 3,45 2,65 2,90 2,15 3,25 2,5 1,75 1,90 +95
Nacional Asuncion : Club River Plate As. 2,25 3,25 2,90 2,95 1,95 3,70 2,5 2,10 1,60 +95