затворено

(0)

Футбол - Норвегия

Време 1st Division 1 Х 2 Домакин равенство Гости T + -  
Аалесунд ФК : ИК Старт 1,90 3,25 3,45 +2
Нотоден ФК : Тромсдален 1,45 3,80 5,75 +2
КФУМ Осло : Консвингер ИЛ 1,90 3,30 3,50 +2
Йерв ФК : Нест-Сотра 3,10 3,30 2,05 +2
Уленсакер/Киса : Сандефьорд Футбол 3,05 3,25 2,05 +2
Рауфос ИЛ : Сонгдал ИЛ 2,45 3,25 2,45 +2
Хам-Кам : Стрьомен ИФ 1,80 3,35 3,80 +2
Санднес Улф : Скейд Футбол 1,75 3,40 4,00 +2